TEATRE DE L’ABAST

Lucía Aibar, Victoria Mínguez i Ramón Rodenas són actors i productors de Teatre de l’Abast, una companyia que aposta pel teatre físic i multidisciplinari.

La companyia naix al 2016 després de molts anys de formació i investigació en el teatre físic i del moviment.

“BUH!”, el nou espectacle de la companyia és un musical familiar amb titelles, balls i cançons originals coproducció junt a LA FAM produccions on Eva ens ensenya a enfrontar-nos a les nostres pors: créixer, demanar ajuda, prendre decisions… en fi, fer-se gran!

“ROB”, és una coproducció junt a Zero en Conducta que ens endinsa, amb el treball físic, d’ombres, titelles i objectes, en una proposta contemporània sobre les migracions i els refugiats.

“Molt de soroll per no res” és el clàssic Shakespearià renovat que ens parla de que res és el que sembla. Una dramatúrgia juganera i una proposta escènica àgil on es destaquen l’elenc nombrós i la facilitat dels actors de passar del drama a la comèdia.

“Lluna, dos i tres!” és l’espectacle per als més menuts que ens transporta a la mateixa Lluna, on Pau aprén a cuidar la natura, a treballar en equip i a valorar que les diferències són enriquidores.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s