TRIANGLE TEATRE

TRIANGLE TEATRE naix l’any 2015 com a plataforma d’investigació i creació teatral.
Un projecte creat i dirigit per Borja López Collado per l’interès i l’entusiasme en realitzar un camí de recerca creatiu que desemboque conseqüentment en un estil propi, en un segell, una manera personal d’enfrontar-nos a l’acte escènic.

En l’actualitat, la companyia compta en el seu repertori amb:

TRÍP TI CO (trilogía de lo infernal, terrenal y celestial) de Borja López Collado, obra composta per les peces breus: “La Generación del Apocalipsi”/ “IDA” / “Bienvenida a casa, HIJA”.

Amoureux Solitaires de Borja López Collado, peça breu estrenada en el marc de la V Edició del festival d’Arts Escèniques – Russafa Escènica i seleccionada per a participar en la programació de Microscena al Teatre Circo de Múrcia; va obtenir el primer premi als PREMI BUERO DE TEATRO JOVEN de la fundació Coca-cola, així com el premi especial del jurat a millor interpretació ex aequo per a Marina Alegre i Paula López Collado en la fase autonòmica de la Comunitat Valenciana.

Recentment va tenir lloc la seua reposició a la VII Edició del festival d’Arts Escèniques – Russafa Escènica, inaugurant la secció Russafa Off.

La diferència entre un Manhattan i un Rob Roy de Borja López Collado, peça creada expressament per al circuit de gastro-teatre itinerant que va tenir lloc al barri del Cedro, que compta amb una reposició al barri de Russafa, alhora que va participar a la programació del FAP “Factoria d’Arts de Patraix” i el certamen “Microteatre en Bolsería” on va obtenir el primer premi del jurat. Aquesta peça compta amb la particularitat que abordem la mateixa proposta textual amb diferents repartiments d’actors, la qual cosa ens permet dotar a una mateixa escena dramàtica de nous registres, nous enfocaments i nous punts de vista.

Halloween Party de Borja López Collado, peça de llarga durada estrenada a la VI Edició del festival d’Arts Escèniques – Russafa Escènica.

SIFILÍTIK.O de Borja López Collado, estrenada a la Sala   Carme Teatre de València.

Premi Crisàlide a l’actor/actriu revelació per a Román Méndez de Hevia als premis AAPV 2018.

TRIANGLE TEATRE nace el año 2015 como plataforma de investigación y creación teatral.

Un proyecto creado y dirigido por Borja López Collado por el interés y el entusiasmo en realizar un camino de investigación creativo que se convierta consecuentemente en un estilo propio, en un sello, una manera personal de enfrentarnos al acto escénico.

En la actualidad, la compañía cuenta en su repertorio con:

TRÍP TI CO (trilogía de lo infernal, terrenal y celestial) de Borja López Collado, obra compuesta por las piezas breves: “La Generación del Apocalipsis”/ “IDA” / “Bienvenida a casa, hija”.

Amoureux Solitaires de Borja López Collado, pieza breve estrenada en el marco de la V Edición del festival de Artes Escénicas – Russafa Escènica y seleccionada para participar en la programación de Microscena en el Teatro Circo de Murcia; obtuvo  el primer premio en los PREMIO BUERO DE TEATRO JOVEN de la fundación Coca-Cola, así como el premio especial del jurado a mejor interpretación ex aequo para Marina Alegre y Paula López Collado en la fase autonómica de la Comunidad Valenciana.

Recientemente tuvo lugar su reposición la VII Edición del festival de Artes Escénicas – Russafa Escènica, inaugurando la sección Russafa Off.

La diferencia entre un Manhattan y un Rob Roy de Borja López Collado, pieza creada ex profeso para el circuito de gastro-teatro itinerante que tuvo lugar en el barrio de El Cedro, que cuenta con una reposición en el barrio de Ruzafa, a la vez que participó en la programación del FAP “Factoriad’Arts de Patraix” y el certamen “Microteatro en Bolsería”  en donde obtuvo el primer premio del jurado. Esta pieza cuenta con la particularidad de que abordamos la misma propuesta textual con distintos repartos de actores, lo que nos permite dotar a una misma escena dramática de nuevos registros, nuevos enfoques y nuevos puntos de vista.

Halloween Party de Borja López Collado, pieza de larga duración estrenada en la VI Edición del festival de Artes Escénicas – Russafa Escènica.

SIFILÍTIK.O de Borja López Collado, estrenada en la Sala Carme Teatre de Valencia.

Premio Crisàlide a l’actor/actriu revelació para Román Méndez de Hevia en los premios AAPV 2018.

Contacto:
Borja López Collado (Distribució i gestió) 629 660 622
Correu electrònic: triangleteatre@hotmail.com
Facebook: Triangle Teatre
Fotografías: marcsoler.es

Un comentario en “TRIANGLE TEATRE

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s