CACTUS TEATRE

Cactus Teatre és la companyia de la creadora valenciana Paula Llorens. Historia de una maesta (2019) és el seu primer espectacle professional, encara que anteriorment haguera trencat ma amb espectacles de xicotet format com Cardiovascular, perteneciente o relativo al corazón (2012) i Lluvia (2016). Tots els espectacles de la companyia parteixen d’un text, o bé una dramatúrgia de la creadora. Llicenciada en Filologia Hispànica per la UV, Direcció i Dramatúrgia per a RESAD i Interpretació a l’Escola del Actor compagina la docència amb l’escriptura i la actuació.

Historia de una maestra va rebre una Residència a la creació per a joves de l’Ajuntament de València, es va preestrenar a Canals i estrenar a Silla en febrer de 2019, des d’aleshores ha estat representada a més de 40 localitats, entre estes a la Mostra d’Alcoi. I ha rebut dos candidatures als Premis Max 2020 «Millor espectacle revelació» i «Millor adaptació».

La companyia compta amb diversos col·laboradors artístics: Gemma Miralles, Víctor Antón, Los Reyes del Mambo, Joan Santacreu, Damián Sánchez, Joan Miquel Reig, Mercedes Luján, David Sánchez.

Companyia: 661874402, paula.llorens.camarena@gmail.com – Distribució: 618345588, cultura@tdjproducciones.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s