INTRAT

INTRAT és una companyia de dansa contemporània que va sorgir del grup de formació intensiva de l’escola EBCD.
El nom, «entranyes» en llatí, neix de la necessitat d’expressar la nostra naturalesa salvatge, que tantes vegades s’oposa als nous ideals de la civilització.
Actualment està emergint i ha dut a terme les seves primeres posades en escena, representades a la Sala Carme Teatre, la Sala Ultramar, la Sala Russafa i la Sala Sporting Club Russafa. Ha participat en diversos festivals com Russafa Escènica, Igual-ment fest, Circuito Bucles, Intramurs i Benimaclet Confusion. Ha col·laborat en gales benèfiques com «Dansa per Kitega», «Fundació Sant Antoni de Benaixeve» i «Refugia’l», i ha participat en el projecte de El Vacío Lleno realitzat amb els alumnes de l’IES 26 Misericòrdia dirigit per Eva Bertomeu.
Algunes de les peces realitzades han estat dirigides per Albert García, Toni Aparici, Eva Moreno, Christine Cloux, Cristina M Gómez i Eva Bertomeu, i la majoria d’elles són de creació col·lectiva, com ara de llarga durada Humano demasiado humano estrenada a la Sala Carme Teatre (València), i amb diverses reposicions en diferents ciutats, Passeig Retratat i Una Marilyn desechable, i de curta durada Cuando los peces huelen el agua i ¿Y si fuese septiembre y tuviésemos planes de futuro? .
Actualment està portant a escena la nova producció de la companyia anomenada LA PU(N)TA DEL ICEBERG estrenada a la Sala Ultramar (València) i amb la qual han pogut viatjar fins a Colòmbia i realitzar així la primera gira internacional de la companyia.

https://intratciadanza.wixsite.com/danza

InstagramFacebook

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s