JORGE CAMACHO TÁRRAGA

WhatsApp Image 2022-04-11 at 06.18.45

Em vaig formar a la ESAD de València i al Conservatori Professional de Dansa de València, en l’especialitat de dansa contemporània. Actualment em trobe a Buenos Aires, Argentina, estudiant la «maestría de teatro y artes performáticas» en la Universidad Nacional de las Artes. Alguns dels meus interessos són el pensament a partir de les experiències, les relacions entre diferents camps, i l’espai públic com a lloc de treball. Apareix en mi un interés en l’escriptura com a ferramenta de creació i reflexió per l’apropament al treball de Josefina Zuain i Marie Bardet, a l’arrel de diferents seminaris.

He treballat juntament amb Aurora Garcia i Agud en «Estratègies de diàleg amb la ciutat: cartografia de la fragilitat exposada» (2020-actualitat), o «Estratègies de diàleg amb la ciutat: cartografia de les veu rere les pedres» (intervenció realitzada al ConFusión 2021), en les quals el focus de treball gira en torn a com llegir i oferir altres lectures possibles en/de/a través de l’espai públic. En maig de 2022 vaig realitzar juntament amb  Gemma Miravet, Cecilia Taboada i Irene Dehesa en «Inagoracción», una intervenció performativa dintre d’un projecte interdisciplinari amb LUCE, Chema Segovia i Ivan Santana. En el marc de la pedagogia, Gemma Miravet i jo vam desenvolupar el «Projecte espectadorxs» a l’Ies les Alfàbegues de Bétera, amb ajuda de Comité Escèniques i l’APLEC, i en l’IES de Massamagrell; també al costat d’Aurora Garcia i Agud i Josefina Zuain vam dur a terme un taller al CPDV per compartir els resultats d’investigació «d’estratègies de diàleg amb la ciutat» en 2022. 

Amb Andrea Dolz Burdeos vam guiar un projecte d’apropament de les arts a la gent pertanyent al sensellarisme en 2019, gràcies al Centre Sant Joan de Déu i les Residències de Joventut de l’Ajuntament de València. 

En l’actualitat em dedique a la producció junt amb Gemma Miravet Andreu de la revista digital «Algunes coses de Buenos Aires», on treballem l’escriptura vinculada a l’experiència amb la cultura. 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s