LA RAVALERA

La-Ravalera-Antimulleriana-estrena001 - copia

La Ravalera és una companyia de teatre de Castelló formada per Núria Vizcarro i Laia Porcar, amb la col·labroació de Joan Manel Albinyana. Van començar la seua trajectòria a través d’espectacles en espais no convencionals, amb un tractament de l’espectador i de l’espectacle molt especial. La seua investigació es basa en un tipus de dramatúrgia i posada en escena on l’espai i l’atzar juguen un paper molt important i on combinen les històries més locals amb la dramatúrgia contemporània per poder arribar a tot tipus de públic.

Al 2018 van estrenar el seu espectacle «Instruccions per a no tenir por si ve la Pastora» al Cabanyal Íntim i van estar nominades als Max 2019 a Millor Autoria Revelació i Millor Espectacle Revelació.

El seu darrer espectacle és «ANTIMÜLELRIANA i altres cròniques del fracàs» es va estrenar el passat octubre del 2021 al Paranimf de la UJI de Castelló.

A banda de companyia de teatre, La Ravalera organitza també esdeveniments teatrals amb formats i espais no convencionals amb el projecte de la «Fira de Teatre Breu de Castelló La Ravalera» que ja compta amb 12 edicions i ha rebut el premi AVETID 2022.

https://www.laravalerateatre.com/

InstagramFacebook

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s