PEDRO GRANERO HERNÁNDEZ

pdro

Pedro Granero Hernández (1992). Graduat en Interpretació textual en la Real Escola Superior d’Art Dramàtic de Madrid (RESAD) i Màster Universitari d’Estudis Teatrals. Ha rebut formació de Teatre Aplicat de la mà de  “Forn Pa Tothom” i “The Cross Border Project”. El seu desenvolupament professional es divideix en tres branques: la formació, la producció i dinamització cultural, i la creació.

Com formador ha treballat com tallerista a diferents àmbits juvenils i infantils a col·legis i institut.  També ha participat en projectes d’animació a la lectura en biblioteques. Actualment treballa com tallerista per l’institut de Benassal i com formador del CEFIRE vinculat al Teatre Aplicat a l’educació.

En l’àmbit de la gestió cultural ha participat dues edicions del Festival Mutis de Barcelona. A partir d’aquesta experiencia forma part del col·lectiu La Plataforma Escénica, amb la que actualment desenvolupa el projecte Cartografíes a la Nau Ivanow i el Festival d’arts escèniques participat per joves de l’Alt Maestrat «Xalar».

Com creador destaquen la dinamització de processos artístics participatius interdisciplinars.  En aquest sentit ha treballat per a l’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears i pel col·lectiu La Quarta Piel. En aquest marc de col·laboracions, ha treballat amb la companyia francesa Derezo i ha sigut dramaturg de Celebración, projecte de mediació per la XXX Muestra de Teatro Español de Autores Contemporáneos.  També ha desenvolupat projectes propis com és De Mayo a Junio amb Sergio Moral  (Teatro del Barrio de Madrid) i Si els peixos parlaran del Tardeo amb el col·lectiu Peixos del tardeo (Consorci de Museus i Idensitat).  Des de 2020 treballa per al creador teatral Roger Bernal com ajudant de direcció i ha participat en la creació de Pim Pam (Bienal de Sao Paulo), Terra Baixa (Teatre Lliure), Dormifestació (Fira Tàrrega/CCC.Conde Duque).

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s